ДИРЕКТОРОТ НА АМЕРИКАНСКИОТ ЦЕНТАР ЗА ПРЕТПРИЕМНИШТВО ПИТЕР РАЈТ ВО ПОСЕТА НА ОПШТИНА

Во рамките на Програмата за спикери на Амбасадата на Соединетите американски држави, во работна посета на Општина Охрид, денеска  беше директорот на Американскиот центар за претприемништво Питер Рајт. На средбата со охридските бизнисмени и претставници  на Локалната самоуправа, чиј домаќин беше претседателката на Советот на Општина Охрид Живка Ангелоска, се разговараше за можната соработка со оваа реноморана институција во проектите  за развој на претприемништвото.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close