(ФОТО) Охридскиот огранок од Левица до Царовска: „Не земајте им ја на децата историјата, учителката на животот“

Членовите на локалните ограноци на Левица денес во герила АКЦИЈА! Од цела Македонија, пред основни и средни училишта, и’ испратија порака на министерката Мила Царовска – дека образованието и историјата не се на продажба, се вели во објавата од Левица.

Close