Кларинетистот Ади Билбил има потреба од наша помош, потребни се средства за негово лекување во Турција

Кларинетистот Ади Билбил има потреба од наша помош. Поради компликации од оперативен зафат Адријан мора да оди на нов оперативен зафат во Турција, за што му се потребни финансиски средства кои семејството неможе да ги обезбеди. Неговата здравствена состојба е сириозно влошена.

 

Close