Пожар во зграда на “Комплекс Расадник” во Охрид

Со три противпожарни возила рано утрово се гаснеше пожарот кој изби во една од зградите во населбата „Расадник“ во Охрид.
Интервенира и брзата помош.
Неофицијално нема настрадани, а повеќе официјални информации се очекуваат во текот на денот.
https://www.facebook.com/ohrid1/videos/426586461991298
Close