Облачен четврток со врнежи од снег

Прогнозата на метеоролозите речиси се исполни, снег утрово има на речиси сите повисоки планини во земјава.

Снегот е добредојден за туристичките скијачки центри во земјава како што се Маврово, Попова Шапка, Крушево, Пониква и Копанки.

Според фотографиите може да се забележи дека утрово имаме насекаде снег и сонце.

Close