(ФОТО) Јас и Мартин сме среќниците во пратеничката група,оваа година паричката кај нас, се пофали на ФБ Таневски

Јас и Мартин сме среќниците во пратеничката група,оваа година паричката кај нас.Здравје и успех на сите, напиша на својот ФБ профил пратеникот Лазе Танески.

Close