Филипче: Вакцината е најсилното оружје во борбата со вирусот и таа сигурно ќе ја промени сликата

Влегуваме во новата година посилни и помудри, со верба дека оваа 2021 година ќе биде многу подобра од претходната. Со вакцината која влева надеж за целото човештво секој ден сме чекор поблиску да ставиме крај на пандемијата. Вакцината е најсилното оружје во борбата со вирусот и таа сигурно ќе ја промени сликата, вели министерот за здравство, Венко Филипче.

Close