(ОБНОВЕНО) Прегазените деца – братчиња, во критична состојба пренесени во болница

Повредените малолетни лица во сообраќајната несреќа на ул Железничка во Охрид што се случи вечерва во критична состојба се пренесени во болница. Станува збор за две братчиња. Дознаваме дека децата се на воздраст од 8 и 12 години. Тие се враќале дома од на бербер.

Неофицијално возачот на автомобилот кој ги прегази е жител на с. Лабуништа.

Увидот сеуште трае. Улицата е затворена за сообраќај.

 

 

Close