Сообраќајна несреќа на Железничка – прегазени две малолетни лица

Тешка сообраќајна несреќа на Железничка. Возач прегази две малолетни лица.  Несреќата се случила вечерва на излезот од Охрид.

Во моментов се врши увид. Улицата е затворена за сообраќај.

Наскоро повеќе…

Close