Мицкоски до Заев: Враќањето на таблите ќе биде една од првите историски грешки кои ќе ги исправиме

Лидерот на ВМР-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски му порача на премиерот Зоран Заев дека враќањето на таблите ќе биде една од првите историски грешки кои ќе ги исправат.

„Јас сум подготвен, веднаш откако ќе те поразиме со народот, да ги исправиме сите твои историски и противзаконски грешки.Враќањето на таблите кои ја рефлектираат вистинската историска вистина, а Заев ќе ги смени, ќе биде меѓу првите грешки што ќе ги исправиме!“, порача Мицкоски на Фејсбук.

Close