ОК ВМРО ДПМНЕ Струга повикува на масовен протест

Општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ, Струга ве повикува на голем народен  протест за да ја спасиме иднината на Македонија.

 

Само единствени, сите заедно можеме да се избориме против уништувањето на ова парче земја.

Македонија и македонскиот јазик и идентитет се вечни како каменот и нив никој не може да ги уништи!

 

Со идентитетот, нема пазарење!

Сега, за да не биде предоцна!

 

Протестот ќе се одржи со автомобили на 4.12.2020 година (петок), со почеток во 18:00 часот од збирното место: стадион на ФК Караорман.

 

Ве замолуваме, поради пандемијата од COVID 19, да се почитуваат мерките за претпазливост.

 

Со почит,

Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ, ОК- Струга

Close