Вицепремиерот Битиќи во посета на “АСП ПАК” во Охрид

Вицепремиерот задолжен за економски прашања , инвестиции и координација на економските ресурси Фатмир Битиќи, денеска ќе ја посети компанијата “АСП ПАК” во Охрид.

Предвидено е по посетата вицепремиерот Битиќи да даде изјава за медиумите. Од кабинетот на Битиќи посочуваат дека за време на настанот потребно е да се почитува протоколот за одржување настани со медиумско присуство за време на пандемија.

Close