Приведен криминалец баран со потерница

Приведен криминалец од струшко баран со потерница
На 28.11.2020 полициски службеници од ПС Струга врз основа на потерница од
Основен суд Струга го приведоа У.Б. (30) од с. Горно Татеши кој се барал за
издржување затворска казна во траење од две години. У.Б. е спроведен во КПУ
Идризово за издржување на казната.

Close