Оштетени возила на итна помош во Здравствен дом Вевчани

Ја пренесуваме фејсбук објавата во целост:
Во ек на пандемија, кога секојдневно се справува со стотици пациенти заразени со Ковид-19, возилото на

Здравствен Дом “Др.Светозар Чочороски” е каменувано.
Сторителот на овој чин, треба да ја претрпи најстрогата казна пропишана за ваквите дела. Ова е дело на нелуѓе. Срамота!
Close