ЈП “Градски гробишта” изведувач на дренажа на потпорни ѕидови во село Завој

Покрај бројните проекти кои изминатиов период се изведуваат од страна на ЈП “Градски гробишта” Охрид, деновиве се јавува и како изведувач на дренажа на потпорни ѕидови во село Завој.

Инвеститор на проектот е општина Охрид. Вредноста на ваквиот проект е околу 500 000 денари.

ЈП “Градски гробишта” и понатака продолжуваат со проекти кои се од особено значење за инфраструктурните зафати во охридскиот регион.

 

 

 

 

Close