(ФОТО) Охридска пекара, пример за сите – кој има потреба од помош, даваме пецива или леб без пари

Охридска пекара треба да биде пример за сите. Тие објавија дека кој има потреба од помош, даваат пецива или леб без пари.

Секоја чест за сопствениците. Ова уште еднаш покажува нашето малку за некого е многу.

Close