Долина на елените во близина на Плитвички езера

Еден од најубавите делови на Хрватска се Плитвичките езера, чија околина нуди низа сместувања за релаксирачки одмор во природа. Ако сакате нешто поразлично, што навистина ќе биде лек за вашиот ум и душа, ви го предлагаме ова бајковито место во областа на Дрежник што е на само 12 километри од Плитвичките езера. Ранчот „Долина на елени„ во рамките на семејната фарма Бишаниќ, основана во 2009 година се занимава со одгледување елени и е на површина од околу 15 хектари.

Моментално не можеме да патуваме, но ставете го ова место на вашата листа за идни патувања. Треба да направите резервација однапред, а билетот чини околу 600 денари.

 

Close