Мицкоски со барање на неколку мерки за заштита од КОВИД 19

Лидерот на опозициската ВМРО ДПМНЕ Христијан Мицковски со барање за

-Ослободување од работа на болните од хронични болести.
– Бесплатни тестови за здравствените работници.
– Бесплатни тестови за наставничките и негователките,напиша во својата објава на фејсбук Мцкоски.
Close