Сабота со сончеви периоди и повремена облачност

Утре не’ очекува постабилен ден со повеќе сончеви периоди, но останува со присуство на ветер од ападен правец.

Температурата ќе достигне до 16-от степен Целзиусов.

 

Пишува, метеопрогнозер Стевчо Недески

Close