Од понеделник повеќе сонце и повисоки темератури

Деновиве се очекува доста варирање на температурите. Кон  викендот и почетокот на новата работна недела, се очекува постуден воздух, но ќе има и пораст во температурите, со повеќе сонце и постабилна седмица.

На повидок е создавање на антициклонски блок, кој ќе ни задава постабилно време, со повеќе сонце.

 

Пишува, метепрогнозер Стевчо Недески

Close