Facebook и Instagram имаат проблеми со објавување содржини и со логирање

Корисниците на социјалните мрежи Facebook и Instagram ширум светот пријавуваат дека имаат проблеми со објавување статуси, линкови, фотографии и други содржини на своите профили и страници.

Проблеми се јавуваат со корисничкиот newsfeed, како и со логирање на социјалните мрежи Facebook и Instagram, но и целосна неможност да се пристапи до профилите.

 Уште не е познато што е причината за проблемите, ниту кога се очекува да бидат решени.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Close