Патеката од каналот до „Парк“ речиси готова

Пешачката патека која го поврзува каналот Студенчишта и плажата „Горица 1“ е скоро готова, а во моментов се градат последните стотина метри од оваа патека, со што патеката која е една од најпопуларните рекреативни зони во градот ќе биде целосно готова.

Градежните работи актуелниот в.д. градоначалник ги започна пред неполн месец и треба да завршат до мај.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close