Инвестиции на општина Охрид во образовните институции

И покрај актуелната состојба со здравствената криза, Општина Охрид продолжи континуирано да ги реализира предвидените инвестиции во основните и средните училишта. Реализирани се низа проекти кои се значајни за подобрување на условите за учениците и образовниот процес.

 https://www.youtube.com/watch?v=KQ0PVO7rahg&feature=emb_logo
Close