Изградени тротоари кај Рача

Нови тротоари се изградија на Булевар Свети Наум Охридски ( во народот попознат како автопат Рача ).

Инвестицијата е во вредност од околу 300.000 денари.

Според најавите од градоначалникот Константин Георгиески овие тротоари ќе се продолжат до потегот кај  „Хидробиолошки институт“.

 

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Close