Пет возачи затекнати како не носеле кацига во сообраќајот

На 27.09.2020 година од 19:30 до 23 часот, полициската станица за безбедност во патниот сообраќај Охрид спроведе контрола за прекршоци кои ги чинат возачите на мопеди и моторцикли. Притоа, 5 возачи се затекнати дека за време на управувањето не носеле заштитен шлем (кацига).

Close