ФБ преписка помеѓу директорот на ЈП Водовод и претседателот на локалната опозиција

ФБ преписка за водата од централното градско подрачје помеѓу директорот на ЈП Водовод и претседателот на локалната опозиција.

ДВА ДЕНА БЕЗ ВОДА ЗА ПИЕЊЕ ВО ВРЕМЕ НА КОВИД ПАНДЕМИЈА!!!Охрид го има еден од најголемите басени со чиста и питка вода…

Posted by Saso Donev on Thursday, September 24, 2020

Close