Здружението Совест повукува на мирен протест против незаконското градење на 32 метарско минаре

Здружението Совест повукува на мирен протест против незаконското градење на 32 метарско минаре. Во својот повик од Совест пишуваат:

Од име на здружението Совест ве повикуваме секој граѓанин да учествува во делот на организација на престојниот мирен протест против незаконското градење на 32 метарско минаре на Али пашина џамија во делот на воспоставување ред, се со цел протестот да биде изразен достоинствено и во најдобар ред.

Ви благодариме.. За Охрид до крај!!!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Close