ДМЦ Балканс ве води во Албанија – хотел Пикасо

Чувствувајте се како дома во Хотел Пикасо, прекрасен фамилијарен бутик хотел во областа Радиме, Валона. Со своите комфорни и креативно уредени соби, ресторан со 5 звезди, прекрасен базен и приватна плажа овој хотел ќе ви овозможи единствени и незаборавни моменти додека уживате во вашиот одмор. Неговата локација ви овозможува за кратко време да ја посетите Валона, но исто така и да си дозволите еднодневна екскурзија на прекрасниот остров Сазан како и Карабурун Националниот парк.
За повеќе информации јавете се на 046 256 333 или пишете на мејл info@dmcbalkans.com.
А за сите што ќе ја заследат Facebook естраната и инстаграм профилот на DMC BALKANS TRAVEL & EVENTS следуваат изненадувања и промотивни цени.    

Close