Црвен крст обезбеди донација од заштитни средства за гинеколошкото одделение во Општата болница

Црвениот крст во соработка со ЛДС црквата од Америка обезбеди средства за хигиена, заштитни маски, ракавици, визири кои Црвен крст Охрид ги додели за потребите на  Одделението за гинекологија и акушерство при Општата болница во Охрид.

Close