Дали сте знаеле дека во Македонија се произведувал автобус Охрид ? !

Во најновата емисија од новиот серијал Vintage на Миленко Неделковски се прави ретроспектива на славните времиња на фабриката за автобуси ФАС 11 Октомври кој своевремено произвел автобус по име Охрид. Автобусот до Охрид патувал 10 часа, преку Маврово и Дебар.

Погледнете ја новата емисија објавена на Јутуб каналот на Миленко.

Close