(ВИДЕО) Сообраќајка кај Рача

Во сообраќајка на „Булевар Свети Наум Охридски“ во Охрид повреден мотоциклист. Се очекува полицијата да изврши увид по што ќе се знаат повеќе официјални детали.

ВИДЕО

Во сообраќајка повреден мотоциклист

Во сообраќајка на „Булевар Свети Наум Охридски“ во Охрид повреден мотоциклист

Posted by One Media on Sunday, September 13, 2020

Close