(ВИДЕО) Дивеење со автомобил на кружен тек во Охрид

Дивееат со автомобил, се снимаат и на крај сами се објавуваат на Инстаграм. Со ова „ненормално“ однесување не само што предизвикуваат опасност во сообраќајот туку и го реметат мирот на граѓаните во раните утрински часови. Возилото е со велешки регистарски ознаки.

Close