(ФОТО) Карлеуша во љубов со Охридско Езеро

Пејачката Јелена Карлеуша настапи во Охрид, каде пристигна со својот приватен авион. Таа беше воодушевена од убавината на градот  и Охридското езеро. Јелена не престанува да објавува фотофрафии од убавините на Охрид. На инстаграм објави фотографија на која таа во нејзин стил е легната на џип кој е паркиран пред Езерото. На фотографијата напиша: „Во љубов со најстарото и најдлабокото Езеро.

 

https://www.instagram.com/p/CE1L0a1B4Gc/?igshid=g7bb1b6x0a88&fbclid=IwAR1dB9eMaWGpuguxEeO9ajGUTYVvBif4-goyKL9ZSusc9lG4M1tSxFhEa9U

Close