(ВИДЕО) Поп дивата Јелена Карлеуша слета во Охрид

Поп дивата Јелена Карлеуша пристигна на аеродромот  во Охрид. Таа вечерва во клубот „Егоист“ ќе одржи концерт.

Јелена Карлеуша е позната по нејзината искреност која често и прави проблеми во животот. Таа во Србија ( каде медиумите се под секое ниво ) е напаѓана , оцрнувана па дури и забранаувана во српските медиуми , но и покрај се таа остана иста и бескомпромисно ја зборува вистината.

Карлеуша постепено стана медиум сам за себе бидејќи на социјалните мрежи има повеќе публика од големите српски телевизии и портали.

https://www.instagram.com/p/CEwmqwKBdZl/?igshid=1u1wiqprckr6r&fbclid=IwAR3TrTgGdW32ExgEgmQJSjwgmInJYyXbAzRZwVqDONbfhC-EZ5UEV_XlljU

Close