(ВИДЕО) Фрижидерот го исфрлиле кај „Горна Порта“

Несовесни лица непотребниот фрижидер го исфрлиле во џбунови од трње до паркингот кај „Горна Порта“ во стариот дел на Охрид.

Фрижидерот стои над патот кој води од „Горна Порта“ кон „Дрвара“.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Close