(ВИДЕО) Се запали автомобил на кеј Македонија

Предмалку се запали автомобил на Кеј Македонија. Интервенираше противпожарната служба од Охрид, која го изгасна пожарот.

Вознемирени граѓани ја следеа интервенцијата на пожарникарите.

Изгоре автомобил на Кеј Македонија

Изгоре автомобил на Кеј Македонија

Posted by Ohrid 1 on Friday, August 28, 2020

Се запали автомобил на Кеј Македонија

Се запали автомобил на Кеј Македонија

Posted by Ohrid 1 on Friday, August 28, 2020

Close