(ВИДЕО) Филипче идеалниот летен одмор го замислува во Грција

Министерот за здравство Венко Филипче за 90 секунди со … серијал кој го подготвува steffonator откри повеќе детали за себе.

Тој на прашањето во колку му звони алармот науто открива:

„Ако јас не му звонам во пет, тогаш во 6:40“.

Вели дека тој не е Венко без синот Иво, дека најдолгата операција која ја извршил била 7 часа под микроскоп и дека идеалниот летен одмор го замислува во Грција.

Во продолжение слушнете на кои прашања одговараше министерот и што одовори.

 

Close