(ВИДЕО) Сообраќајна несреќа кај Св Стефан

Сообраќајна несреќа кај Св Стефан, во која е причинета материјална штета.

Сообраќајка кај Св. Стефан

Сообраќајка кај Св. Стефан

Posted by Ohrid 1 on Friday, August 28, 2020

Охрид вообичаено и овој продолжен викенд преполн со гости. Најраздвижено на сообраќајницата која води кон плажите.

Инаку изминатиов период место плус за сместување се барапе низ целата држава, а со оглед дека временските услови се идеални за на плажа, најголем дел од оние кои одлучија викендов да одмараат надвор се одлучија за Охрид и Струга.

Close