(ФОТО) Во Струга секој ден гори и се тампонира природата

Живот од соништата за тие кои не мора да почитуваат Закон !

Остана ли во Република Северна Македонија барем една функцинална институција ? !

И денес продолжи беззаконското тампонирање на крајезерскиот брег, плаењето на трската со цел противзаконски да се создадат плажи пред идните дивоградби, а државата Република Северна Македонија дефинитивно е умртвена од внатре и нема ни една функционална институција која го штити интересот на граѓаните и самата држава.

Пожарите во кои гори трската кај Струга денес се гледаат и од Самуиловата трдина во Охрид.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Close