(ВИДЕО) Погледнете како изгледа GRAND EUROPA RESORT во соседна Албанија

Агенцијата DMC BALKANS ви го претставува GRAND EUROPA RESORT до кој се стигнува за само три часа од Охрид преку Тирана или од Скопје преку Косово.

Информации и резервации на :

Тел: 046 256 333

FB: https://www.facebook.com/dmcbalkans/

Instagram: https://www.instagram.com/dmcbalkans/

Погледнете го видеото и повторно ќе Ви кажеме дека ова не е во Анталија, туку е тука до нас, во соседна Албанија.

Извор: Lifestyle.mk 

Close