Вндали повторно кршеле корпи и жардињери на патеката кај Студенчишта

Осум корпи за отпад на патеката кон Горица, синоќа, се оштетени од страна на лица кои го вандализирале овој простор. Освен корпите, оштетен е и системот за наводнување на цвеќињата и зеленилото.

Ова не е прв пат хулигани да прават штета врз предметите на оваа патека и покрај бројните апели упатени за подигање на свеста и чување на јавните добра.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Close