(ВИДЕО) Вака скија Константин Георгиески

Актуелниот в.д. градоначалник и кандидат за таа функција Константин Георгиески на Иснтагрма постира видео на кое е снимен додека скија.

Според приложеното младиот доктор и политичар Констанин покрај тоа што е успешен плнинар бил и вешт скијач.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close