(ВИДЕО) Се реконструира кружниот тек кај Општа Болница

Локалната самоуправа утрово започна со градежни работи за реконструкција на кружниот тек кај „Општа Болница Охрид “ кој беше во лоша состојба.

Овој кружен тек е еден од најфрекфентните во текот на целата година, а ова е прва посериозна реконструкција.

Изграден е во 2006 година и со него започна процесот на реконструирање на крстосниците во кружни текови.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close