Сообраќајна несреќа во близина Селото Песочан, повредени четири лица

Предмалку се случи сообраќајна несреќа во близина Селото Песочан.  Неофицијално на лице место интервенира против пожарната служба која сечејќи ги автомобилите, помага при вадење на повредените.

Во несреќата учествувале две патнички моторни возила.  Во несреќата има 4 повредени лица, кои се префрлени во болниците во Охрид.

СВР врши увид на местото на несреќата.

Close