(ВИДЕО) На ФБ понуди за брак, на Охридско Лето со министерката „Нина Групер“

Мега популарниот министер за здравство Венко Филипче кој во 2020 ќе остане запаметен по борбата со Ковид 19, но и по отворените и јавни понуди за брак и средби кои до него ги испраќаа госпоѓици и госпоѓи на отворањето на јубилејното шеесетто Охридско Лето се појави со министерката за финансии Нина Ангелоска.

ВИДЕО:

Close