(ФОТО и ВИДЕО) Отворањето на Охридско Лето под Ковид 19 мерки за заштита? 

Фестивалот „Охридско лето“ покажа дека може да се организираат настани почитувајќи ги Владините препораки и мерки за заштита од КОВИД 19.

ВИДЕО – Како беше на отворањето на Охридско Лето под Ковид 19 мерки за заштита ?

Posted by Ohrid 1 on Tuesday, August 4, 2020

Меѓу посетителите градоначалникот на Охрид Константин Георгиески со сопругата, министерот за здравство Венко Филипче во придружба на министерката за финансии Нина Ангеловска, директорот на Агенција за цивилно воздухопловство, Томислав Тунтев со сопругата, македонскиот виолинист, вокален изведувач, и професор Зоран Џорлев и ред други вљубеници во уметноста и верни поддржувачи на Охридско лето.

Еве како беше на отворањето на Охридско Лето под Ковид 19 мерки за заштита ?

 

 

Close