(ВИДЕО) Што е тоа социјална дистанца? Охридските плажи преполни

На социјалните мрежи постојано се споделуваат видеа и фотографии од преполни Охридски плажи. И покрај препораките никој не почитува Владини мерки. Каде се инспекциите?

И покрај пандемијата и непочитувањето на Владините мерки,  пазарните инспектори немаат казнето ниту една од фирмите кои поставуваат лежалки и маси, бидејќи плажите немаат легален стопанственик.

Добив снимка како изгледа Градиште денес! Ужас!

Posted by Goce Burzevski on Saturday, August 1, 2020

Close