(ВИДЕО) Сообраќајка на АСНОМ

Автомобил предмалку удрил велосипедист на улицата АСНОМ, со што  продолжува серијата сообраќајни несреќи во Охрид кои се случуваат во екот на најголемите гужви на градските улици за време на продолжениоет „барјамско илинденски“ викенд. Неофицијално во несреќата нема мртви.

Close