(ФОТО) Горно Лакочереј доби детско игралиште

Опремено детско игралиште во селото Горно Лакочереј. Покрај Лакочереј вакви игралита има и во селата Подмоље, Лескоец, Косел, Велгошти, Елшани, Трпејца.

Дечињата од овие места сега имаат сигурно место каде можат да се забавуваат.

Close