(ВИДЕО) Густ црн чад и ужасен мирис – се горат гуми на влезот од Охрид

На влезот од Охрид кај Петљата се горат гуми. Густ црн чад може да се забележи на огромна далечина. Покрај чадот граѓаните кои живеат во Овој дел измаѓу Струга и Охрид се жалат на многу непријатна миризба која ги гуши.
Кој гори гуми и зошто треба да откријат надлежните инспекции.

Се горат гуми нa влезот од Охрид

Се горат гуми нa влезот од Охрид

Posted by Ohrid 1 on Wednesday, March 6, 2019

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Close